Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs

Definitie Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs

Angajamentul unei persoane, asumata in public, prin diferite mijloace de comunicare in masa, de a acorda un premiu persoanei care a realizat, in cadrul unui concurs, lucrarea sau actiunea apreciata ca fiind cea mai buna. Obligatia promitentului se naste dintr-un contract incheiat cu castigatorul concursului. Astfel, toate persoanele care se prezinta la un asemenea concurs se prezuma ca au acceptat promisiunea publica de premiere. Contractul incheiat de fiecare participant cu promitentul este insa afectat de o conditie suspensiva, care consta in rezultatul concursului. In ce il priveste pe castigatorul concursului, realizandu-se conditia suspensiva, contractul sau cu promitentul se considera incheiat din momentul savarsirii de catre el a actiunii sau realizarii lucrarii stabilita in regulamentul concursului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs. Definitiile termenilor despre Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promisiune publica de premiere a unei lucrari, in cazul castigarii unui concurs.