Promotional Adaptation

Definitie Promotional Adaptation

O strategie in care acelasi produs este vandut in regiuni geografice diferite, dar cu o strategie promotionala unica pentru unele sau chiar pentru toate regiunile

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promotional Adaptation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promotional Adaptation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promotional Adaptation. Definitiile termenilor despre Promotional Adaptation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promotional Adaptation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promotional Adaptation.