Promotional Strategy

Definitie Promotional Strategy

Elementul de decizie a unei firme care se ocupa alegerea celui mai potrivit amestec de advertising, promotii de vanzare, vanzari pe cont propriu si publicitate pentru comunicarea cu piata tinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promotional Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promotional Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promotional Strategy. Definitiile termenilor despre Promotional Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promotional Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promotional Strategy.