Promotional Warranty

Definitie Promotional Warranty

Un certificat de garantie proiectat pentru a reduce riscul financiar sau de performanta perceput de client la cumpararea unui produs costisitor. Vezi Warranty Express Warranty Implied Warranty Protective Warranty.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promotional Warranty? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promotional Warranty.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promotional Warranty. Definitiile termenilor despre Promotional Warranty cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promotional Warranty, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promotional Warranty.