Promotor al vanzarilor

Definitie Promotor al vanzarilor

Responsabil comercial care se ocupa si de promovarea produselor firmei (la punctele de vanzare, in cadrul unor manifestari comerciale, prezentari, demonstratii etc), folosind diverse obiecte si tehnici promotionale. Asociat, uneori, cu atributiile indeplinite de merchandiser.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promotor al vanzarilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promotor al vanzarilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promotor al vanzarilor. Definitiile termenilor despre Promotor al vanzarilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promotor al vanzarilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promotor al vanzarilor.