Promotor Rent a Car Timisoara lansează oferta de iarna, cu preturi imbatabile pentru serviciile de inchirieri auto pe termen scurt si lung.

Timisoara - 7 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Promotor Rent a Car Timisoara este o companie nationala de inchirieri masini cu experienta de peste 10 ani in domeniu si care pune la dispozitia clientilor sai servicii variate, de la inchirieri masini pe termen scurt, transferuri auto cu sofer, inchirieri masini pe termen lung, leasing operational pana la inchirieri limuzine, autocare si alte masini care sunt disponibile impreuna cu serviciile unui sofer profesionis

 Inchirieri auto Timisoara la preturi fara concurenta! Masini noi. Preturi mici cu toate taxele incluse. 

Promotor Rent a Car Timisoara

Promotor Rent a Car Timisoara lanseaza oferta de iarna cu preturi fara concurenta (oferta completa de preturi si conditiile de inchiriere le puteti gasi pe site-ul www.auto-rent.ro).

Oferte spciale cu si mai multe beneficii pentru clientii care inchiriaza in Timisoara

In perioada urmatoare ii invitam pe toti cei care vor sa inchirieze masini in Timisoara sa profite de aceste preturi si sa rezerve din timp o masina. Ca si in anii trecuti compania de inchirieri masini vine cu in intampinarea clientilor sai cu oferte speciale si gratuitati pentru anumite accesorii (Gps, lanturi de iarna, sofer aditional gratuit) la inchirierea unor anumite tipuri de masini.

Dupa succesul pe care l-a avut incheind o serie de parteneriate cu operatorii locali de inchirieri auto Timisoara si dupa ce a reusit rapid sa se extinda la nivel national, Promotor Rent a Car anunta ca doreste sa intre in contact cu mai multe companii locale din Timisoara care ofera servicii de inchirieri masini si care vor sa isi extinda afacerea.

Despre Promotor Rent a Car Timisoara

Promotor Rent a Car Timisoara activeaza cu succes pe o piata destul de competitiva, in care companiile romanesti de inchirieri auto au reusit prin incheierea unor parteneriate puternice sa faca o concurenta serioasa multinationalelor. Punand accentul pe transparenta si pe flexibilitatea prin care se adapteaza la nevoile clientilor, Promotor Rent a Car Timisoara este, de asemenea, un furnizor de servicii de inchirieri masini Timisoara care nu percepe clientilor taxe suplimentare la anularea rezervarii.

Reamintim clientilor nostri ca Promotor Rent a Car Timisoara ofera posibilitatea anularii unei rezervari, oricand, fara niciun cost. De asemenea nu percepe plati in avans sau folosirea unui card de credit pentru efectuarea unei rezervari online! Serviciile de inchiriere sunt disponibile si pe Aeroportul din Timisoara. Inchirieri auto Aeroport Timisoara cu absolut toate taxele incluse! 

Contact

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul www.auto-rent.ro. Ne puteti de asemenea contacta la 0734 403 403 sau ne puteti scrie la office@auto-rent.ro

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.