Promotor Rent a Car isi extinde serviciile de inchirieri auto si in Cluj Napoca

BUCURESTI - 27 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

In luna ianuarie a acestui an, compania de inchirieri auto si-a extins serviciile de inchirieri masini si in orasul Cluj Napoca. In calitate de broker rent a car , prin intermediul parteneriatelor cu firmele de inchirieri auto locate, Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini in Cluj, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Dupa un an in care piata serviciilor de inchirieri auto a crescut considerabil, Promotor Rent a Car anunta ca se extinde, la cererea clientilor, in mai multe orase din tara. Astfel, turistii, oamenii de afaceri si persoanele care calatoresc mult si au nevoie de o masina vor putea, incepand cu luna ianuarie, 2017, sa beneficieze de masini inchiriate chiar din Cluj. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, compania vine in acest an si cu un pachet nou de oferte.

Promotor Rent a Car Cluj Napoca

Inchirieri Auto Cluj - Masini de inchiriat ieftine.

Promotor Rent a Car

In premiera, cu aceasta ocazie, Promotor Rent a Car Cluj va oferi gratuit o serie de accesorii la inchirierea unei masini: sisteme de navigatie Gps si lanturi de iarna.  Pe langa serviciile simple de inchirieri auto, cei care calatoresc in acest oras vor putea beneficia si de serviciul de transferuri auto, care va fi de acum disponibil la orice ora, si in Cluj. In plus, masinile inchiriate nu au un numar limitat de kilometri,pentru perioadele mai mari de 3 zile si includ in oferta asigurare CASCO si rovinieta. Totodata, extinderea companiei Promotor Rent a Car va permite celor care inchiriaza o masina in Bucuresti sa o lase in Cluj, atunci cand nu mai au nevoie sa se intoarca in orasul de unde au preluat-o.

Compania Promotor Rent a Car va oferi servicii de inchirieri auto Cluj. 24/7, ceea ce inseamna ca clientii vor primi asistenta si isi vor putea rezerva o masina care sa ii preia in orice zi a saptamanii si la orice ora ajunge avionul sau au nevoie de o masina.  De asemenea in aceasta perioada, toate masinile inchiriate in Cluj vor fi dotate corespunzatori pentru sezonul de iarna. Promotor Rent a Car nu percepe nicio taxa pentru dotarea masinilor cu anvelope de iarna, acestea fiind incluse in dotarea standard a autoturismelor.

Fiind orasul care detine al doilea aeroport ca marime din tara, Clujul este si una dintre cele mai vizitate destinatii din Romania. Astfel, ultimele date statistice arata ca 428.239 de turisti viziteaza orasul pe an, pe masura ce numarul turistilor straini a crescut cu 20% pe an. Odata cu cresterea numarului de turisti, piata serviciilor de inchirieri auto a cunoscut, de asemenea, un salt, fapt care a atras si oferte spectaculoase in toate sectoarele de turism.

Clujul este, de asemenea, centru universitar, iar pe parcursul ultimilor ani a fost si locul in care s-au desfasurat mai multe festivaluri de muzica si evenimente sportive, care au facut ca numarul de persoane ce viziteaza acest oras sa fie in realitate mult mai mare decat cel inregistrat in raportele directiilor de statistica. Mai mult decat atat, trebuie mentionat ca orasul a fost si Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

Promotor Rent a Car in calitate de broker de servicii de rent a car, continua incheierea de noi colaborari cu firmele de profil din Cluj Napoca. Toti cei interesati de o colaborare in acest sens, sunt invitati sa ne contacteze la 0734 403 403 sau sa viziteze pagina de contact a website-ului nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-services/promotor-rent-a-car-isi-extinde-serviciile-de-inchirieri-auto-si-in-cluj-napoca