Promovare caritabila

Definitie Promovare caritabila

Tehnica de promovare a vanzarilor constand intr-un angajament al vanzatorului fata de consumator de a folosi o parte din pretul de vanzare a produselor in beneficiul unei organizatii de interes general - medicale, ecologice, de educatie, de caritate sau filantropice etc (spre exemplu, Crucea Rosie, Unicef).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promovare caritabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promovare caritabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promovare caritabila. Definitiile termenilor despre Promovare caritabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promovare caritabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promovare caritabila.