Proprietar

Definitie Proprietar

Titular al unui drept de proprietate, respectiv persoana indreptatita sa exercite in nume propriu prerogativele conferite de acest drept aptitudinea de a intrebuinta lucrul potrivit cu natura sau destinatia acestuia, de a-l folosi si dispune de el, exclusiv si perpetuu, in limitele impuse de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proprietar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proprietar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proprietar. Definitiile termenilor despre Proprietar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proprietar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proprietar.