Prorector

Definitie Prorector

Functie de conducere din invatamantul superior, conducator care ajuta pe rector in conducerea curenta a institutiei, raspunde de aplicarea intocmai a planurilor de invatamant si a programelor analitice, de asigurarea integrarii organice a invatamantului cu cercetarea, proiectarea si productia, de activitatea curenta didactica, educativa, stiintifica si administrativ-gospodareasca.Prorectorul se numeste pe baza propunerilor Senatului pe o perioada de 4 ani, cel mult de doua ori consecutiv.Vezi si Decan, Prodecan, Rector

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prorector? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prorector.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prorector. Definitiile termenilor despre Prorector cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prorector, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prorector.