Protest

Definitie Protest

1. Refuz al trasului de a plati cambia la scadenta. In aceasta situatie, posesorul cambiei trebuie sa initieze procedura de protest de plata la judecatoria locului platii.2. Constatarea, printr-un act autentic, a refuzului unui tras de a accepta sau de a plati o cambie. Respectarea perioadei legale de formulare a protestului este o conditie imperativa pentru a obtine dreptul la recurs (exceptie - clauzele fara protest sau fara cheltuieli) contra celorlalti obligati cambiali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Protest? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Protest.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Protest. Definitiile termenilor despre Protest cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Protest, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Protest.