proteze    

Comunicate de presa si evenimente pe tema proteze

 • proteze. Prof. Dr. Mihai Berteanu

  proteze

  Bucuresti - 20 September 2012

  Comunicat de FANFARA RELATII PUBLICE S.R.L.

  „Managementul pacienților cu amputații ale membrului inferior”, simpozion interdisciplinar cu participare internațională, este primul eveniment din seria celor care vor marca cei 90 de ani de activitate ai Societății Române de Medicină Fi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fanfara pr , srmfr , mihai berteanu , amputatii , proteze , managementul pacientilor

  Vezi toate comunicatele de presa despre proteze

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul proteze.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la proteze. Informatiile despre proteze cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul proteze, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la proteze, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.