Prototip

Definitie Prototip

Produs complex, instalatie tehnologica, sistem tehnic sau piesa executate ca model intr-un singur exemplar, pentru testarea parametrilor constructivi/tehnici/functionali in vederea trecerii la fabricatia de serie sau de masa.Executia prototipului se organizeaza de uzina coordonatoare.Prototipul este modelul pe baza caruia se efectueaza omologarea preliminara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prototip? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prototip.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prototip. Definitiile termenilor despre Prototip cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prototip, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prototip.