Compania Provision detine un Sistem de Management al Calitatii certificat ISO 9001:2001 recunoscut international

BUCURESTI - 14 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Provision IT Group, principalul furnizor de produse si servicii de securitate IT din Romania, in urma auditului de supraveghere pentru verificarea mentinerii certificarii Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu Standardul SR EN ISO 9001: 2001 realizat de CERTIND, a devenit una dintre primele companii din Romania a carei certificare este recunoscuta in plan international.

Certificatul nr. 001C obtinut de Provision in 2003 este acum recunoscut oficial in toata lumea in urma acreditarii internationale realizata de catre ESYD, organism de acreditare din Grecia, semnatar al protocolului de Recunoastere Multilaterala (MLA) al International Accreditation Forum (IAF) pentru organismele de certificare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/provision-software-division/compania-provision-detine-un-sistem-de-management-al-calitatii-certificat-iso-90012001-recunoscut-international