Provizioane reglementate

Definitie Provizioane reglementate

In contabilitate, parte a capitalurilor proprii, in cadrul pasivului bilantier.Corespund, in general, unei fractiuni din rezultat, plasata sub un regim de exonerare de impozit.Nu putini sunt specialistii care nu le includ in categoria provizioanelor, ci in aceea de rezerve neeliberate definitiv de impozit.Se creeaza si se consuma conform unui mecanism analog celorlalte provizioane.Sunt facultative si integral deductibile. Pentru a fi deductibile, provizioanele reglementare trebuie sa faca obiectul inregistrarii contabile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Provizioane reglementate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Provizioane reglementate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Provizioane reglementate. Definitiile termenilor despre Provizioane reglementate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Provizioane reglementate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Provizioane reglementate.