Provocare

Definitie Provocare

Circumstanta atenuanta prevazuta in art.73 Cod Penal. Legea prevede ca savarsirea infractiunii sub stapinirea unei puternice tulburari sau emotii, determinata de o provocare din partea persoanei vatamate, produsa prin violenta, printr-o atingere grava a demnitatii persoanei sau prin alta actiune ilicita grava constituie circumstanta atenuanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Provocare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Provocare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Provocare. Definitiile termenilor despre Provocare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Provocare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Provocare.