Proxemic Communication

Definitie Proxemic Communication

O forma de comunicare nonverbala sau limbajul corpului in care mesajele sunt stabilite de la o persoana la cealalta prin schimarea spatiului care ii separa in timpul unei conversatii. Vezi Kinesic Communication Nonverbal Communication Tactile Communication.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proxemic Communication? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proxemic Communication.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proxemic Communication. Definitiile termenilor despre Proxemic Communication cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proxemic Communication, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proxemic Communication.