PSCR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PSCR

 • PSCR. Proiectul 'Dezvoltarea Resurselor Umane in Comunitati Rurale' (PSCR)

  PSCR

  Bucuresti - 7 October 2011

  Comunicat de Fundatia Romtens

  Populatia Comunei Bunesti va beneficia de analize medicale gratuite si informare pe teme de sanatate in cadrul Targului de Sanatate organizat in proiectul „Dezvoltarea Resurselor Umane in Comunitati Rurale” ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , fundatia romtens , targ de sanatate , comuna bunesti , pscr

  Vezi toate comunicatele de presa despre PSCR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PSCR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PSCR. Informatiile despre PSCR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PSCR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PSCR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.