Psihologia muncii

Definitie Psihologia muncii

Ramura a psihologiei care cerceteaza probleme psihologice de organizare si rationalizare a productiei, de selectie si orientare profesionala, precum si particularitatile psihice ale activitatii angajatilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Psihologia muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Psihologia muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Psihologia muncii. Definitiile termenilor despre Psihologia muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Psihologia muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Psihologia muncii.