Psychodrama

Definitie Psychodrama

O tehnica de studiu de marketing calitativ in care cei intervievati sunt rugati sa se angajeze in exercitii-interviu care au menirea de a-i face sa-si exprime sentimentele in legatura cu anumite branduri sau produse. Vezi Qualitative Marketing Research.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Psychodrama? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Psychodrama.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Psychodrama. Definitiile termenilor despre Psychodrama cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Psychodrama, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Psychodrama.