Psychodrawing

Definitie Psychodrawing

O tehnica de studiu de marketing calitativ in care cei intervievati folosesc culori, forme, simboluri, etc, pentru a-si exprima sentimentele in legatura cu anumite produse sau branduri. Vezi Qualitative Marketing Research

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Psychodrawing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Psychodrawing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Psychodrawing. Definitiile termenilor despre Psychodrawing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Psychodrawing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Psychodrawing.