Psychographic Segmentation

Definitie Psychographic Segmentation

Impartirea unei piete eterogene in grupuri relativ omogene pe baza atitudinilor, credinte, opinii, personalitati si stiluri de viata, numit uneori State-of-Mind Segmentation.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Psychographic Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Psychographic Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Psychographic Segmentation. Definitiile termenilor despre Psychographic Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Psychographic Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Psychographic Segmentation.