Psychological Repositioning

Definitie Psychological Repositioning

Incercarea unei firme de a modifica credintele potentialilor cumparatori despre atributele cheie a ofertei de produse, in special acolo unde cumparatorii ii subestimeaza calitatea. Vezi Market Positioning Real Positioning Repositioning Competitive Depositioning.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Psychological Repositioning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Psychological Repositioning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Psychological Repositioning. Definitiile termenilor despre Psychological Repositioning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Psychological Repositioning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Psychological Repositioning.