Psychological Set

Definitie Psychological Set

Modul de gandire al unui consumator, sentimentele lui sau ei pozitive sau negative sau predispozitia catre un anumit brand sau companie. Modul de gandire al unui client este alcatuit pe baza nevoilor lui sau ei , perceptiilor si atitudinilor. Vezi Attitudes Needs Perception.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Psychological Set? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Psychological Set.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Psychological Set. Definitiile termenilor despre Psychological Set cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Psychological Set, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Psychological Set.