Public Policy Environment

Definitie Public Policy Environment

Acea parte a mediului extern al unei firme care consista din proble controversate care intereseaza guvernele, media sau grupurile de influenta , factorii din acest mediu pot avea influenta asupra deciziilor unei firme sau impact asupra performantei sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Public Policy Environment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Public Policy Environment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Public Policy Environment. Definitiile termenilor despre Public Policy Environment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Public Policy Environment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Public Policy Environment.