Cine investeste in excelenta?

BUCURESTI - 31 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Oamenii de succes stiu ca excelenta inseamna fapte si nu declaratii de principii.
Mihai Popa Radu si Catalin Zaharia prezinta doua dimensiuni ale excelentei prin coaching la Conferinta de Life&Business Coaching pe 15 iunie, la hotel Novotel.

Cine investeste in excelenta?

Instrumentul de masura cel mai exact atunci cand este vorba de executivi sunt banii si recuperarea investitiei. Din acest punct de vedere va aborda Mihai Popa Radu tema “Maximizarea eficientei programelor de Executive Coaching”. Spre deosebire de alte tipuri de programe de dezvoltare, Executive coachingul este o modalitate de a investi in angajatii cei mai buni, nu de a remedia deficiente. Dar mai exista si alte secrete ale investitiei in coaching. Cand, cu cine si pentru cine aflati pe larg la Coaching 07.

Cum se vor integra oamenii care au beneficiat de un program de coaching in organizatie? Va reusi organizatia sa profite pe deplin de noul lor potential? Cum se vor raporta acestia la organizatie? Aflati cum sa profitati pe deplin de investitia facuta in coaching de la Catalin Zaharia in prezentarea „Cultura Organizationala de Coaching”. Vino sa afli ce inseamna aceasta si care sunt pasii necesari pentru implementare.

Mihai Popa Radu este fondatorul companiei Seeds for Success, membru al Institutului European de Coaching si al Federatiei Internationale de Coaching.

Catalin Zaharia, NLP Professional Trainer & Coach - Austrian Training Center for NLP si managing partner Mind Master.

Despre Coaching 07
Prima conferinta de life & business Coaching va avea loc la Hotel Novotel pe 15 iunie.
Cu prezentarile si demostratiile de coaching ale unor coach de talie nationala si internationala vei intelege procesul de coaching si beneficiile acestuia in plan personal si profesional. Vei experimenta cum poti propune si implementa programe de coaching personal sau de business care sa iti propulseze succesul.

Inscrierile se pot face pe site-ul www.coaching.business-edu.ro sau Clara Manolea, Public Share, clara.manolea@business-edu.ro, 021-461.09.86.

Sponsor eveniment: ID Learning
Compania I.D. Learning se concentreaza pe dezvoltarea competentelor individuale si de echipa, esentiale pentru orice companie din lume care incearca in permanenta sa se dezvolte si sa obtina performanta.
Suntem permanent in cautarea celor mai bune modalitati de a imbunatatii si a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Unele din instrumentele folosite de noi in training si promovate de curand, sunt pachetele de training video “Performance Excellence” si ‘Teamwork Essentials”.

Despre PUBLIC SHARE

Organizator: Public Share
Sponsor: ID Learning
Parteneri: HR-Club, Casa de Traduceri
Parteneri media: Business-Edu, Cariere, Cotidianul, Business Standard, Money Express, Investitii si Profit, The Money Channel, PR Wave, 121, comunicatedepresa, Ambition, Neogen, Saptamanalul Prezent, Hotnews, Bloombiz, Ejobs, RFI, HR-Romania, damaideparte, Morning News Brief

Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR & Marketing Manager
Public Share
monica.oltean@business-edu.ro