Experimenteaza noile training-uri in marketing!

BUCURESTI - 4 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Este brandul cel mai important instrument de vanzare? Invata cum sa devii un brand! Afla o noua maniera de construire a trainigurilor de marketing! Participa la Training-uri Picante!

Experimenteaza noile training-uri in marketing!

26 septembrie este ziua in care vei descoperi, invata si afla totul despre Trainingurile in Marketing! In cadrul Conferintei Anuale de Training, la Hotel Novotel ii vei putea intalni pe:

- Nicolae Naumof – Picant

- Florina Panzaru – SNSPA

- Sorin Preda – Brand Academy

- Cristina Preda - Brand Academy

Si alte companii de training: Interact, Market Trend etc.

Inscrie-te pe www.training.business-edu.ro.

Despre Training 2007
Training 2007 este rezultatul evolutiei Business-Edu in al patrulea an de existenta. Training 07 este conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala. Este locul unde se reunesc firmele de training si de programe educationale pentru business, manageri, hr manageri si factori de decizie din companii.
Training 2007 se va desfasura intre 25-27 septembrie la Hotel Novotel.

Despre PUBLIC SHARE

Organizator: Public Share
Partener: HR-Club
Parteneri media principali: Profesii, Business-Edu
Parteneri media: Business Magazin, Target, Gandul, ProfesiiOnline, Saptamanalul Prezent, Ambition, Brand4Brands, 121, comunicatedepresa.ro, Ejobs, Smartfinancial, Neogen, Psiholife, Morning News Brief, Elevate.

Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR & Marketing Manager
Public Share

monica.oltean@business-edu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/public-share/experimenteaza-noile-training-uri-in-marketing