Inscrie-te in Anuarul firmelor de Training si Educatie de Afaceri!

BUCURESTI - 5 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 25-27 aprilie 2007, la Sala Dalles va avea loc cea de-a IV-a editie Business-Edu Expo – targ de training si educatie de afaceri.
Evenimentul va aduce si o noua editie a Business-Edu Directory, catalogul firmelor de training si educatie de afaceri din Romania.

Inscrie-te in Anuarul firmelor de Training si Educatie de Afaceri!

Listarea este Gratuita pentru orice firma din domeniu (training, coaching, MBA, Master, soft specializat de HR, e-learning etc). Tirajul Business-Edu Directory 2007-2008 va fi de 5000 de exemplare si va fi distribuit gratuit participantilor la Business-Edu Expo si Conferintele Business-Edu (25-27 Septembrie 2007, Hotel Novotel).

Pentru listarea in catalog puteti completa formularul atasat si sa-l trimiteti cu toate datele la clara.manolea@business-edu.ro cu subiectul 'directory' pana la DATA LIMITA: 25 Martie 2007.

Despre PUBLIC SHARE

Despre Business-Edu Expo 2007

Business-edu Expo aduce in acelasi loc furnizorii de top din piata de training, coaching, soft specializat, MBA, masterate si edituri. In momentul de fata Business-Edu este singurul eveniment in care te poti intalni fata in fata cu actualii si viitorii clienti.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment urmareste site-ul www.business-edu.ro sau inscrie-te la newsletter-ul nostru.

Organizator: Public Share

Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR&Marketing Manager
Public Share

monica.oltean@business-edu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/public-share/inscrie-te-in-anuarul-firmelor-de-training-si-educatie-de-afaceri