Targ de training si educatie de afaceri – Vino, evalueaza, alege!

BUCURESTI - 22 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Intre 25 si 27 aprilie, te asteptam la Sala Dalles, cu mai mai multe facilitati pentru a invata, a te dezvolta si a face networking.

Targ de training si educatie de afaceri – Vino, evalueaza, alege!

Business-edu Expo 2007 este primul loc in care poti afla cele mai noi tehnici, metodologii si tehnologii de training. Creat pentru a ajuta profesionistii in HR si pe cei interesati in dezvoltarea carierei sa ia decizii de cumparare mai bune, aduce in acelasi loc furnizori de top in domeniul training-ului, sesiuni de prezentari de produs si workshop-uri.

Vei putea sa alegi intre peste 70 de furnizori furnizori de training, coaching, soft specializat, MBA, masterate si edituri. Business-Edu Expo este singurul eveniment care te ajuta sa-ti creezi o viziune asupra pietei romanesti si a optiunilor pe care le ofera.

Nu trebuie sa ratezi evenimentele din Learning Area - o zona speciala unde se vor desfasura peste 40 de workshop-uri, prezentari de companii, prezentari de produs, lansari de carte si intalniri profesionale.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment urmareste site-ul www.business-edu.ro sau inscrie-te la newsletter-ul nostru.

Despre PUBLIC SHARE

Organizator: Public Share

Partener: HR-Club
Partener media principal: Profesii