Public

Definitie Public

Grup identificabil de persoane, format din actionari, salariati, clienti, comunitatea locala etc, asupra caruia firma isi proiecteaza imaginea institutionala, produsele si serviciile, in vederea indeplinirii obiectivelor de marketing si financiare (uneori, este folosita si formula publicuri). Termen generic care exprima audienta (potentiala sau efectiva) unui suport media.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Public. Definitiile termenilor despre Public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Public.