Publicatie de presa

Definitie Publicatie de presa

Termen generic al unui organ de presa, unul dintre principalele mijloace media utilizat in publicitatea comerciala. Piata publicatiilor media clasice cunoaste, concomitent, o ofensiva a publicatiilor pe suport telematic (CD-Rom, online).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicatie de presa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicatie de presa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicatie de presa. Definitiile termenilor despre Publicatie de presa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicatie de presa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicatie de presa.