LAPHROAIG SINGLE MALT SCOTCH A CĂŞTIGAT MEDALIA DE AUR PENTRU “BĂUTURA DISTILATĂ A ANULUI” 2006

BUCURESTI - 10 mai 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania Beam Global Spirits & Wine, Inc., producator de băuturi spirtoase de renume, a câştigat 29 de medalii, din care 13 medalii de aur şi aur dublu, la competiţia Băuturilor Alcoolice Mondiale de la San Francisco 2006.
Vedeta evenimentului a fost marca Laphroaig® Single Malt Scotch cu toate cele 5 produse care au câştigat fiecare câte o medalie de aur dublu. Laphroaig a fost numită “Băutura distilată a anului”, una din cele mai de onoare distincţii care poate fi atribuită unei mărci de băuturi spirtoase, iar Laphroaig® de 30 de ani a fost numit “Cel mai bun whisky” înscris în competiţie.

Numele băuturii Laphroaig înseamnă în galeză “fermecătoarea vale de lângă ţărmul larg al insulei”. Este vorba de insula Islay, unde se află distileria Laphroaig, înfiinţată în 1815 de către Donald şi Alexander Jonhston. Distileria are un cuptor propriu pentru uscarea orzului, folosind turba locală al cărei fum, combinat cu aerul marin, dă un miros unic malţului.

Pentru maturare se folosesc numai butoaie noi de stejar, pentru a beneficia la maximum de proprietăţile lemnului. În funcţie de perioada de maturare se disting Laphroaig de 10 ani, de 15 ani, de 30 şi de 40 ani.

'Recompensarea noastră prin aceste premii înseamnă de fapt recunoaşterea calităţii superioare a mărcilor noastre şi rolul de lider pe care ni-l asumăm când este vorba de implicare, calitate şi excelenţă”, a spus Thomas J. Flocco, Preşedinte şi CEO al Beam Global Spirits & Wine.

Alte mărci care au fost premiate cu medalii de aur sunt: Laphroaig® 10 ani, Laphroaig® 15 ani, El Tesoro, Sauza Hacienda® care au fost premiate cu medalii de aur şi aur dublu în cadrul aceleaşi competiţii.

Competiţia Băuturilor Alcoolice Mondiale de la San Francisco este un eveniment internaţional care se organizează anual în San Francisco şi adună la fiecare ediţie peste 700 de băuturi spirtoase. Jurizarea şi acordarea premiilor se bazează pe testarea oarbă individuală a produselor participante.

Despre Publicis Dialog

Beam Global Spirits & Wine, Inc., este a patra companie de băuturi spirtoase din lume. Portofoliul companiei cuprinde mărci de renume precum: Jim Beam® bourbon, Laphroaig® Scotch, Sauza® tequila, Teacher’s® Scotch care fac parte din topul primelor 100 de băuturi spirtoase din lume. Unicul importator al acestor mărci în România este SC Cristalex SA.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să consultaţi www.beamglobal.com, www.cristalex.ro.

Alina Irimiea - Brand Manager (Cristalex)

alina.irimiea@cristalex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/publicis-dialog1/laphroaig-single-malt-scotch-a-castigat-medalia-de-aur-pentru-bautura-distilata-a-anului-2006