Publicitate a sedintei de judecata

Definitie Publicitate a sedintei de judecata

Conform art 290 Cod Procedura Penala, sedinta de judecata este publica. Minorii sub 16 ani nu pot asista la sedinta de judecata.Daca judecarea in sedinta publica ar putea aduce atingerea unor interese de stat, moralei, demnitatii sau vietii intime a unei persoane, instanta, la cererea procurorului, a partilor ori din oficiu, poate declara sedinta secreta pentru tot cursul sau pentru o anumita parte a judecarii cauzei.Declararea sedintei secrete se face in sedinta publica, dupa ascultarea partilor prezente si a procurorului cand participa la judecata.In timpul cat sedinta este secreta, nu sunt admisi in sala de sedinta decat partile, reprezentantii acestora, aparatorii si celelalte persoane chemate de instanta in interesul cauzei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate a sedintei de judecata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate a sedintei de judecata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate a sedintei de judecata. Definitiile termenilor despre Publicitate a sedintei de judecata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate a sedintei de judecata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate a sedintei de judecata.