Publicitate agresiva

Definitie Publicitate agresiva

Campanie publicitara intensiva, in care mesajele (slogan, nume de marca, oferta promotionala) sunt repetate cu insistenta, o perioada scurta sau indelungata de timp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate agresiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate agresiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate agresiva. Definitiile termenilor despre Publicitate agresiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate agresiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate agresiva.