Publicitate de notorietate

Definitie Publicitate de notorietate

Publicitate media avand drept obiectiv promovarea imaginii si renumelui firmei (a marcii institutionale), fara a oferi informatii sau argumente asupra produsului. Principiul unei campanii de notorietate consta intrepetarea de mesaje scurte (8 sau 10 secunde, informat TV), adesea slogane simple, usor de retinut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate de notorietate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate de notorietate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate de notorietate. Definitiile termenilor despre Publicitate de notorietate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate de notorietate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate de notorietate.