Publicitate emotionala

Definitie Publicitate emotionala

Forma de publicitate care cauta sa seduca publicul, incercarea de a face marca cat mai atragatoare si ravnita de consumatori. Aceasta sugereaza dar nu cauta sa convinga prin argumente concrete, ci pe baza de motivatii (emotii, sentimente). Pentru a-si atinge scopul, publicitatea sugestiva trebuie sa fie foarte bine realizata. Utilizatori privilegiati: produse de lux, turism, parfumuri s.a. In ultima vreme, publicitatea sugestiva sufera de o asa-numita criza de incredere. Mediile de difuzare cele mai adecvate sunt televiziunea, revistele, cinema.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate emotionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate emotionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate emotionala. Definitiile termenilor despre Publicitate emotionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate emotionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate emotionala.