Publicitate financiara

Definitie Publicitate financiara

Activitate promotionala, desfasurata de organisme care actioneaza pe piata de capital: banci comerciale, societati de credit, societati de asigurare, fonduri mutuale, burse de marfuri, bursa de valori etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate financiara. Definitiile termenilor despre Publicitate financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate financiara.