Publicitate interactiva

Definitie Publicitate interactiva

Forma de publicitate care utilizeaza drept suport de comunicatie mediile electronice. V. electronic advertising/media, publicitate virtuala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate interactiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate interactiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate interactiva. Definitiile termenilor despre Publicitate interactiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate interactiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate interactiva.