Publicitate la locul de vanzare

Definitie Publicitate la locul de vanzare

Ansamblu de mijloace promotionale, care vizeaza o prezentare si punere in valoarea activa, cat mai adecvata a produselor si serviciilor firmei, la punctele de vanzare acestea sunt menite sa conduca la transformarea motivatiei de cumparare a clientelei in achizitie efectiva. Factor dinamizator al vanzarilor si de comunicare intre produs si consumator (ca ultima punte de legatura), rolul PLV este primordial in stimularea incercarii si cumpararii produsului (prima achizitie), in popularizarea si impingerea marcii catre consumator (in 55% din cazuri clientul se decide sa cumpere in ultimul moment, chiar la locul de prezentare a marcii). Exemple de mijloacele de publicitate comerciala utilizate la punctele de vanzare: - reclama grafica (afise, postere, pliante, cataloage de prezentare, brosuri, autocolante etc.) - reclama sonora (efectuata de vanzator cu prilejul vanzarii, difuzarea de anunturi/spoturi publicitare in magazin, folosirea de teme muzicale - cu prilejul unor demonstratii practice etc) - reclama video (prezentarea de filme video publicitare - Q-TV)- promovarea prin marca (imaginea si notorietatea marcii) - promovare prin ambalaj (V. dummy pack), punct de informare comerciala, - expozitii in magazin (stand de prezentare privilegiata, amplasament special, alee a marcii etc), demonstratii practice, sampling (stand de degustare), cadouri, obiecte promotionale, uniforma personalului etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate la locul de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate la locul de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate la locul de vanzare. Definitiile termenilor despre Publicitate la locul de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate la locul de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate la locul de vanzare.