Publicitate mascata

Definitie Publicitate mascata

Publicitate disimulata are drept scop punerea in valoare a caracteristicilor unei marci a carei publicitate media este interzisa prin lege (tigari, alcool) sau a unor produse mai greu de recunoscut de consumator (spre exemplu, promovarea unui produs de vestimentatie sau alimentar printr-un film publicitar care evidentiaza prestigiul marcii) etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate mascata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate mascata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate mascata. Definitiile termenilor despre Publicitate mascata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate mascata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate mascata.