Publicitate subliminala

Definitie Publicitate subliminala

Publicitate avand ca scop crearea unor impresii puternice in subconstientul publicului care receptioneaza mesajul, fara ca acesta sa-si dea seama despre ce este vorba, de fapt.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate subliminala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate subliminala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate subliminala. Definitiile termenilor despre Publicitate subliminala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate subliminala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate subliminala.