Publicitate virtuala

Definitie Publicitate virtuala

Publicitate pe Internet/prin e-media. O companie poate opta intre incheierea unui contract de furnizare de servicii web cu o firma specializata si crearea/administrarea propriului site comercial (site clasic - HTML, site tip catalog/magazin virtual, Shockwave Macromedia - o solutie grafica moderna, incluzand text, animatie, fisiere video, audio etc).Un site de prezentare a firmei pe Internet sau pe CD-Rom prezinta avantajul unui numar nelimitat de accesari si posibilitatea modificarii/actualizarii in orice moment, putand inlocui sau insoti formulele clasice (un catalog tiparit are un tiraj limitat si, odata ce a iesit de sub tipar, nu mai poate fi modificat). Unele companii sustin sub forma de sponsorizare (hardware, echipamente, servicii) crearea unui site comercial propriu (exclusiv). Procedeu electronic care permite schimbarea instantanee a unei imagini televizate reprezentand un panou publicitar cu o alta reclama, care sa raspunda specificului publicului-tinta (spre exemplu, un mesaj tradus in limba tarii in care se efectueaza retransmisia unei competitii sportive).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate virtuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate virtuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate virtuala. Definitiile termenilor despre Publicitate virtuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate virtuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate virtuala.