Publicitate

Definitie Publicitate

Ansamblu de tehnici si de mijloace utilizate pentru popularizarea unui produs sau serviciu, a unei companii, institutii sau persoane. Formele de publicitate sunt diverse: reclama comerciala, publicitate redactionala, publicitate virtuala, mica publicitate, spoturi publicitare radio si TV, afise, prospecte s.a. Pentru presa scrisa si audiovizuala privata, publicitatea este principala sursa de venituri (sau chiar singura).In SUA, termenul publicity face referire la activitatea de publicitate redactionala. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publicitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publicitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publicitate. Definitiile termenilor despre Publicitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publicitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publicitate.