Publics

Definitie Publics

Numeroasele grupuri dintr-o societate, care pot influenta sau aduce presiuni asupra luarii deciziilor unei firme si poate avea impact asupra performantei sale de marketing, aceste grpuri includ publicul financiar, publicul media, publicul guvern , publicul activ, publicul local,publicul general si cel international

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Publics? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Publics.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Publics. Definitiile termenilor despre Publics cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Publics, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Publics.