Pulsing

Definitie Pulsing

Modalitate de a derula o campanie care fie apeleaza la model intermitent(exemplu: o saptamana cu doua saptamani pauza) sau o derulare continua cu perioade in care se mareste intensitatea(vezi: Burst Campaign, Continuity, Drip Campaign, Flight, Laydown, Strike Rate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pulsing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pulsing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pulsing. Definitiile termenilor despre Pulsing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pulsing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pulsing.