Punct de legatura

Definitie Punct de legatura

Din punctul de vedere al dreptului international privat, principalele puncte de legatura admise de legea romana sunt: - cetatenia, - domiciliul sau resedinta, - sediul social, - fondul de comert, - locul incheierii actului juridic, - locul situarii bunului, - vointa partilor, - locul executarii contractului, - autoritatea care examineaza valabilitatea actului juridic, - locul unde s-a produs faptul juridic, - locul producerii prejudiciului, sau - instanta sesizata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Punct de legatura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Punct de legatura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Punct de legatura. Definitiile termenilor despre Punct de legatura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Punct de legatura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Punct de legatura.