Punct de lucru

Definitie Punct de lucru

Sediu secundar al unei societati comerciale. Locatie in care isi desfasoara activitatea PFA-urile, II -urile sau IF-urile, in cazurile in care aceasta nu se desfasoara exclusiv la sediul profesional.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Punct de lucru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Punct de lucru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Punct de lucru. Definitiile termenilor despre Punct de lucru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Punct de lucru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Punct de lucru.