Prezentarea colectiei de tinute de seara XXL TITANIA 2005/2006

Locul desfasurarii: Sala Atelier-Teatrul National Bucuresti

Organizator: Cati Fashion

Luni, 12 decembrie 2005, la sala Atelier a Teatrului National Bucuresti, Casa Cati Fashion isi prezinta colectia de tinute de seara TITANIA 2005/2006.
Asa cum s-au obisnuit si cu ocaziile precedente, invitatii se vor bucura de o seara rafinata si eleganta, al carei caracter original este conferit si de aceasta data de creatiile XXL.
Creatiile din materiale pretioase si cu linii indraznete, prezentate de manechine pe masura, vin sa raspunda dorintelor exigente ale doamnelor si domnisoarelor mai plinute, in ceea ce priveste toaletele pe care le vor putea etala de Sarbatori, fara a neglija nici marimile mai mici (36-46).
Fiind cunoscut deja obiectivul Cati Fashion de a demonstra ca marimile mai mari nu impun lipsa de eleganta si bun gust, cei prezenti se vor putea delecta cu un spectacol inedit, o ambianta placuta de carnaval venetian si tot ceea ce ne dorim in avanpremiera unui an pe care, desigur, ni-l dorim cu totii mai....plinut.
In acest sens, alaturi de echipa de la Cati Fashion, cei prezenti se vor putea alatura efortului de a aduce un pic de lumina pentru cei mai putin norocosi, prin sprijinul acordat SOS Satele Copiilor Romania, partener al acestei manifestari.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi, atat cu ocazia prezentarii, cat si in noul an, la magazinul din Calea Mosilor nr. 260 sau la atelierul din Bd. Ferdinand nr. 84.

CATI FASHION
Catalina Mergeani, PR Officer

Despre PUNCTUAL CONSULT

Detalii companie:

Punctual Consult este o companie de consultanta in management, care a reusit sa stranga la un loc o echipa formata din persoane cu experienta intre 4 si 12 ani in managementul mediu si superior al unor companii transnationale de top, prezente si in Romania.

Participare: Intrare libera