Purchase Intentions

Definitie Purchase Intentions

Posibilitatea ca un consumator sa cumpere un anumit produs rezultat din interactiunea nevoii lui sau ei, atitudine indreptata catre acel produs si perceptii dedspre el si compania care il produce

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Purchase Intentions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Purchase Intentions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Purchase Intentions. Definitiile termenilor despre Purchase Intentions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Purchase Intentions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Purchase Intentions.