Pure Competition

Definitie Pure Competition

O situatie de marketing in care exista un numar mare de vanzatori ai unui produs care nu poate fi diferentiat, deci, prin urmare, nu exista o influenta semnificanta la pret. Numit si Perfect Competition si Atomistic Competition. Vez Monopolistic Competition.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pure Competition? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pure Competition.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pure Competition. Definitiile termenilor despre Pure Competition cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pure Competition, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pure Competition.